Lansare cursă Craiova – Tel Aviv Octombrie 2023

0

Începând cu luna Octombrie harta destinațiilor operate de pe Aeroportul Internațional Craiova se extinde cu o nouă destinație, întrucât se reiau zborurile către Tel Aviv – Israel, in regim charter.

Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic de afaceri și cultural al țării. Mulți din cei care vin în Tel Aviv o fac pentru a descoperi un Israel modern, pentru a înțelege miracolul acestui stat atât de nou, dar și pentru a vizită obiectivele turistice de aici. Este și un loc ideal de pornire pentru cei care vor să meargă și în alte orașe, sate și stațiuni israeliene.

Sorin Manda: “Ne bucurăm să le putem oferi din nou oltenilor șansa de a călători către o destinație atât de iubită și solicitată de pasagerii noștri. Este dovada că întreprindem neîncetat demersuri pentru a atrage noi companii aeriene și a extinde numărul destinațiilor către care se efectuează zboruri directe, indiferent că sunt in regim regulat sau charter. Oferim tot sprijinul Centrului de Pelerinaj Sf. Nicodim pentru susținerea acestei rute și încurajăm toți oltenii să descopere frumusețile Pământului Sfânt. Trebuie punctat și faptul că după o pauză de 4 ani, se redeschide poarta către o zona culturală dar și economică de importantă majoră pentru olteni, fiind un prim pas pentru întărirea relațiilor dintre cele două state.”

Programul zborurilor operate de compania aeriană Dan Air cu o aeronava de tip Airbus 320 cu 168 de locuri, este următorul: DUMINICĂ Tel Aviv – Craiova decolare la 06:00 PM local și  LUNI Craiova – Tel Aviv decolare 10:25 AM local. Zborurile sunt programate în perioada Octombrie – Martie, cu posibilitate de prelungire. Biletele se pot achiziționa de la Centrul de Pelerinj Sf. Nicodim și agențiile partenere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *