În 06.10.2023, intervalul orar 16:00 – 20:00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe străzile Bucovăţ, Ilie Balaci, Ecaterina Teodoroiu, Ştirbei Vodă, Bibescu şi Câmpia Islaz din Craiova

0

Primăria Municipiului Craiova anunţă că pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele FCU 1948 şi AFC HERMANNSTADT, care va avea loc, în ziua de 06.10.2023, pe , pe Stadionul de Fotbal din incinta Complexului Sportiv Craiova, vor fi instituite restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum.

Astfel, ziua de 06.10.2023, intervalul orar 16:00 – 20:00,se va restricţiona circulaţia rutieră pe străzile Bucovăţ, Ilie Balaci, Ecaterina Teodoroiu, Ştirbei Vodă, Bibescu şi Câmpia Islaz.

Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

Pe timpul desfășurării partidei de fotbal, circulația vehiculelor și a pietonilor în zona stadionului Ion Oblemenco se va desfășura normal.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară,  pentru autovehiculele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

       Mulţumim pentru înţelegere!

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *