De Ziua Mondială a Educației –Nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație 2023

0

Zece profesori și antrenori vor primiși înacest an distincțiaPremiul Mentor pentru excelență în educație. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei.Informații despre nominalizare și formularul de înscriere se găsesc pehttps://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Programul se organizează de 14 ani din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor lor, au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Programul este organizat – începând din anul 2010 – de Fundația Pentru Comunitate, fondurile fiind asigurate de Compania MOL România.

Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Organizatoriidoresc să fie nominalizați acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate.

Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup.

Detalii și formular de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundației Pentru Comunitate –https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor lasala Amfiteatru de pe acoperișul Teatrului Național București.

Laureații Premiului Mentor din Dolj:

2021 – Liana Poema Dondoe, profesor de educație muzicală – https://bit.ly/3Rd5juf

2017 – Dan Podeanu, antrenor de scrimă – https://youtu.be/wGWzL6S6hbs

2016 – Zamfir George Florian, profesor de muzică – https://bit.ly/3CAru8X

2013 – Burtea Ofelia, profesor de limbă și literatură română – https://bit.ly/3yicgD6

2011 – Popescu Dumitru, antrenor de scrimă – https://bit.ly/3T07Cl9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *