Misiunile de weekend ale Grupării de Jandarmi Mobile Craiova

0

În acest sfârșit de săptămână, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova se află la datorie alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și va fi angrenată în misiuni specifice, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, în zona de responsabilitate. 

Astfel,jandarmii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări sportive și cultural-artistice:

  • Festivalul Sarmalelor și Piftiilor, ce va avea loc sâmbătă, 30 septembrie a.c., în localitatea Peștișani, jud. Gorj.
  • Meciul de fotbal, dintreechipele Universitatea Craiova 1948 CS SA – FC Botoșani, care se va disputa pe Stadionul Complexul Sportiv Craiova, duminică, 01 octombrie a.c., începând cu ora 15.00.

De asemenea, în această perioadă, se va acționa în sistem integrat, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise. 

Desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112.

Pentru ca toate evenimentele să se desfășoare în condiții de siguranță, fără incidente, adresăm participanților următoarele recomandări:

  • Să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine;
  • Să acorde atenție sporită supravegherii copiilor, precum și bunurilor personale;
  • Să nu se implice în evenimente ce ar putea perturba ordinea și liniștea publică;
  • În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova mereu la datorie!

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *