Week-end cu premieră, emoții și poftă de joacă la Teatrul Colibri

0

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova ne așteaptă cu emoție și bucurie în week-end la întâlnirea cu personaje de poveste, aduse în scenă de actorii: Marin Fagu, Geo Dinescu, Alis Ianoș, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Daniel Mirea.

Sâmbătă, 30 septembrie 2023, la ora 18:00 ne bucurăm de premiera spectacolului „Ridichea uriașă“, de Alina Nelega, după o poveste rusească, regia Gavril Cadariu, scenografia Oana Micu, muzica Zeno Apostolache, cu actorii: Marin Fagu, Geo Dinescu, Alis Ianoș, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Daniel Mirea.

 Una dintre cele mai cunoscute povestioare ale multor generații de copii devine suport și pretext pentru o mică feerie a naturii într-un microcosmos în care, așa cum doar în poveștile copilăriei se întâmplă, este cuprins tot universul și tot preaomenescul. Viața, cu multele ei forme, regnuri, manifestări, este cumva sub microscop și devine fascinantă, mai ales când e povestită, cântată, sugerată sau dezvăluită de păpuși. Acest spectacol este necesar și binevenit, o binefacere a spiritului, un efect al dragostei pentru artă și al talentului deopotrivă.

Duminică, 01 octombrie 2023, la ora 11:00 este programat spectacolul „De-aș fi Scufița Roșie“,adaptare după Frații Grimm, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, un spectacol muzical, pentru toată familia. Clasica poveste a Fraților Grimm este reinterpretată prin prisma a doi copii jucăuși care, cu ajutorul imaginației, călătoresc împreună cu spectatorii prin povestea Scufiței Roșii.

Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00.

Preț bilet: 13 lei / pers., iar pentru premieră, prețul biletului este 20 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

După începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *