”În căutarea Zânei Măseluță”, sâmbătă, 30 septembrie, la orele 11.00, la Casa Armatei din Craiova

0

Editura Zugzwang şi Bebevesel te invită la o nouă aventură sâmbătă, 30 septembrie, la orele 11.00, la Casa Armatei din Craiova. Pregătim un spectacol de teatru muzical pentru întreaga familie, adaptat după noua carte pentru copii, cu titlul ”În căutarea Zânei Măseluță”, de Andreia Birtu cu ilustrații de Ioana Fluerașu. Interpretarea şi muzica sunt asigurate de către Anca Grosu şi Ioana Rizea, adică Trupa Sufletos din Bucureşti.

            ”În căutarea Zânei Măseluță este o poveste despre curaj, puterea fraților de a face lucrurile împreună, suspans în descoperirea de noi teritorii și bucuria de a fi din nou acasă. Povestea răspunde la întrebarea “ Ce face Zâna Măseluță cu toți dințișorii pe care îi strânge?”. Dacă sunteți curioși să aflati raspunsul, haideți să vedem împreună cum cei doi frațiori, Codruța și Spârnel, reușesc să o găsească pe Zâna Măseluță și să deslușească misterul dințișorilor pierduți. Cum se termină povestea, dar şi ce întâmplări hazlii au loc, îi aşteptăm pe cei mici să le descopere şi să se bucure de ele într-un spectacol ce durează aproximativ 40 de minute şi este destinat copiilor cu vârste peste trei ani.
            La final, veţi putea achiziţiona cartea ”În căutarea Zânei Măseluță”, cu autograful autoarei, prezentă la eveniment, și cel al ilustratorului Ioana Fluerașu.
            Biletele pornesc de la preţul simbolic de 12.99 RON şi pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro.

            Prin participarea la acest spectacol de teatru veţi susţine Tabăra Bucuriei de la Bratovoeşti.
            Clubul de baschet @ACS Champions Craiova este susținător al acestui eveniment.

Bilete: www.iabilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *