Primăria Municipiului Craiova anunţă restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum, în vederea execuției lucrării ,,Străpungere str. Traian Lalescu – Calea București – str. Henri Coandă”

0

Primăria Municipiului Craiova anunţă restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum, în vederea execuției lucrării ,,Străpungere str. Traian Lalescu – Calea București – str. Henri Coandă”.  

            Începând cu data de 14.09.2023, se va pune în aplicare Hotărârea Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale, nr. 07/2023, cu privire la reglementarea circulaţiei autovehiculelor, ca urmare a executării lucrărilor ce vizează supralărgirea străzii Henri Coandă.

            Astfel, pe perioada desfăşurării lucrărilor vor fi instituite măsuri de circulație, pe mai multe sectoare de drum, după cum urmează:

  • pe str. Mircești, sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Henri Coandă și intersecția cu str. Sărarilor, circulația se va desfășura pe ambele sensuri;
  • pe str. Sărarilor, sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Mircești și intersecția cu aleea de acces la hipermarketul Kaufland, circulația se va desfășura pe ambele sensuri;
  • desfiinţarea temporară a locurilor de parcare amenajate pe aceste sectoare de drum;
  • ajustarea timpilor de semafor conform noilor valori de trafic.

Solicităm conducătorilor auto și pietonilor să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

       Mulţumim pentru înţelegere!

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *