Asociația Agora 2013 – Filiala Dubova organizează la Craiova „Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori”

0

Asociația Agora 2013 – Filiala Dubova organizează „Conferința de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori”, care se va desfășura pe data de 5 octombrie, la Hotel Ramada Plaza Craiova, începând cu ora 16,00.

„Suntem la a doua ediție a conferinței dedicate antreprenorilor. Prima a avut loc în această primăvară în Cazanele Dunării. Agora vine din limba greacă și este piața care unește oamenii. Asta ne dorim și noi: să unim oamenii înceând să fim toleranți și să dăruim din darurile pe care universul ni le-a dat. Eu sunt expert fiscal și darul meu este să ajut oamenii să facă mai mult profit, să fie mai eficienți în afacerile lor. Am pus în centrul proiectelor noastre antreprenorii, pentru că ne bazăm pe antreprenorii din România să-și înțeleagă misiunea dincolo de a face profit, misiunea lor de a educa, de a ridica nivelul organizației pe care au creat-o. Avem în conferința de la Craiova nume precum profesorul Radu Bufan, care va veni să ne spună lucruri foarte interesante legate de mediul de afaceri, pe domnul avocat Oprea Aurelian, care ne va deschide drumuri în instanță și nu numai legate de recuperarea cranțelor, eu vă voi face actualizările fiscale, am văzut ce fremătare este și la nivel de Minister de Finanțe cu toate modificările, colegul Sebastian Bala de la Start4business ne va vorbi despre accelerarea vânzărilor, îl avem pe domnul Emanuel Popa, care ne va învăța cum să ne poziționăm în cadrul echipei și a organizației. Avem lângă noi oameni extraordinari care au pus umărul la aceast proiect dedicată antreprenorilor. Există oameni care au nevoie de aceste informații. Cine are nevoie să vină, va veni, cine e pregătit să asculte, va asculta. Noi creăm doar un cadru pentru ca oamenii să se întâlnească. Ne dorim un eveniment al Craiovei dedicat antreprenorilor de aici. Mulțumin încă o dată colegelor de la Craiova Business Club”, care, pe lângă evenimentul din 5 octombrie, continuă tot timpul anului cu evenimentele de networking”, a declarat Cornelia Nițu, președinte al Asociației Agora 2013 – Filiala Dubova .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *