S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă,  JOI,  14.09.2023, în municipiul Craiova

0

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă,  JOI,  14.09.2023, în municipiul Craiova, în intervalul orar 09:00 – 18:00, în vederea executării unor lucrări urgente și absolut necesare pentru asigurarea alimentării cu apă la parametri optimi.

Vor fi afectați de oprire utilizatorii din zona delimitată de străzile Spania – Împăratul Traian – Sărarilor – Mircești–Henri Coandă – Putnei – Spania.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La aparițiaacestorfenomene se va evitaconsumul de apăpotabilă, până la limpezireaapei.

Compania de ApăOltenia S.A., prinLaboratoarele de analiză a apeipotabile, va monitoriza permanent calitateaapeidupărepunereaînfuncțiune a sistemului de distribuție.

Ne ceremscuzepentrudisconfortulcreatşivămulțumimpentruînțelegere.

Conducerea

Companiei de Apă Oltenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *