AUR depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD-PNL. Dămureanu: AUR nu este nici ”antieuropean”, nici ”antisemit” și nici ”cu rușii” nu face afaceri!

0

Deputatul Ringo Dămureanu a anunțat că AUR va iniția curând o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, invitând toți reprezentanții opozițiie să susțină acest demers.

„Săptămâna viitoare începe o nouă sesiune parlamentară. Alianța pentru Unirea Românilor va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD-PNL condus de Marcel Ciolacu. Acțiunea AUR are drept scop oprirea politicii antinaționale și antisociale promovate de coaliția PSD-PNL și eliminarea măsurilor inițiate sau promovate de guvernele conduse de Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu prin care sunt amenințate cu falimentul mii de companii românești din construcții și agricultură. Ca Partid serios și responsabil, având un Program de guvernare propriu, în 15 puncte, intitulat ”Reconstruim România”, AUR are soluții la problemele Țării. Un nou Executiv responsabil și dedicat cauzei naționale trebuie să adopte în cel mai scurt timp o serie de decizii vitale pentru redresarea economiei și pentru stabilitatea socială a României: 1) întâietate pentru agricultorii români la accesul în portul Constanța și la elementele de infrastructură ale statului; 2) taxarea cu 1% din cifra de afaceri a marilor contribuabili, așa cum am prevăzut în Programul de guvernare AUR în 15 puncte ”Reconstruim România”; 3) menținerea facilităților fiscale pentru domeniile construcții și agricultură la nivelul actual; 4) oprirea creșterilor de taxe pentru microîntreprinderi. Facem apel la toate forțele politice care se declară în opoziție față de guvernul Ciolacu – Ciucă să susțină moțiunea de cenzură a Alianței pentru Unirea Românilor și să contribuie la eliberarea politică și economică de sub dominația acestei coaliții antinaționale! Așa vor vedea cu adevărat românii care sunt partidele care sunt de partea poporului, dar și cele care susțin, fățiș sau din umbră, distrugerea României de o coaliție antinațională și antisocială”, a declarat deputatul de Dolj.

Ringo: Ni s-au dezlipit toate etichetele lipite de dușmani. AUR nu este nici ”antieuropean”, nici ”antisemit” și nici ”cu rușii” nu face afaceri!

           Deputatul AUR crede că partidul său e într-o poziție bună pentru a conduce lupta cu reprezentanții puterii, mai ales că, susține el, toate etichetele lipite de adversari au fost demontate. „S-a lămurit în această vară orice român că toate marotele inventate împotriva AUR de partidele Sistemului și de Sistemul însuși nu au fost nimic altceva decât minciuni sfruntate. Ne pasă de construcția europeană, pe care din bolnavă o dorim sănătoasă cât mai repede, de aceea am desemnat lista completă de candidați pentru alegerile europarlamentare din iunie 2024, AUR fiind singurul partid din România care a făcut acest gest public, deschis și asumat. Recenta întâlnire oficială dintre ambasadorul Israelului și președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, spulberă și trăznaia ”antisemitismului” AUR, lansată de voci răutăcioase, AUR fiind un partid creștin, însuși Mântuitorul Hristos fiind din neamul lui Israel. AUR nu vorbește rusește, nu face deplasări la Moscova, nu face afaceri cu rușii, precum PSD. AUR vrea înapoi Tezaurul de la Moscova. Suntem proromâni, proeuropeni, pro sănătatea UE, vrem o UE normală și sănătoasă, pentru oameni normali și sănătoși !”, a mai spus Ringo Dămureanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *