Casa de Cultură „Traian Demetrescu” deschide, în perioada 1-3 septembrie 2023, Grădina cu Arte

0

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” deschide în perioada 1-3 septembrie 2023 Grădina cu Arte, un eveniment captivant care va avea loc pe Esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu” și Bulevardul A.I.Cuza. Evenimentul își propune să ofere participanților o experiență unică de explorare artistică prin ateliere de pictură, ateliere de dans, ateliere de muzică, ateliere de teatru, ateliere handcraft, proiecții de film, spectacole live și concerte.

Diversitate Artistică în Atelierele de Pictură în acuarelă și Pictură pe Haine și Obiecte. Participanții vor avea ocazia să își pună în valoare creativitatea în atelierele de pictură în acuarelă și pictură pe haine și obiecte. De la tricouri până la obiecte personale, toate devin pânze pentru expresia artistică. Echipa noastră de artiști va ghida participanții prin tehnici și modalități inovatoare să transforme obiectele de zi cu zi în opere de artă personalizate.

Mișcare și Expresie în Atelierele de Dans și Teatru. Atelierele de dans și teatru vor oferi o platformă perfectă pentru cei care doresc să exploreze mișcarea și expresia scenică. Participanții vor fi conduși de coregrafi și actori experimentați, să învețe secretele unei prezențe scenice captivante, descoperind bucuria mișcării și a interpretării teatrale.

Călătorie Cinematografică prin Proiecție de Film. Grădina cu Arte nu ar fi completă fără proiecția de film. Participanții vor avea ocazia să exploreze o poveste captivantă prin intermediul cinematografiei, aducând în prim-plan diversitatea culturală și puterea narativă a filmului BABYTEET.

Spectacole Live incitante și Concerte pline de energie. Serile festivalului vor fi iluminate de spectacole live și concerte electrizante. Artiști locali vor urca pe scenă pentru a oferi momente muzicale memorabile și pentru a aduce bucurie și energie publicului nostru.

Vă așteptăm cu brațele deschise să vă alăturați în această călătorie artistică plină de culoare și expresie. Pentru mai multe informații și pentru a rămâne la curent cu noutățile legate de festival, urmăriți-ne pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/trademro, https://www.instagram.com/casa_de_cultura_tradem, https://www.tiktok.com/@casadecultura.tradem sau accesați site-ul nostru www.tradem.ro

Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim bucuria artei cu voi!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *