Termo Urban Craiova începe luni, 18 septembrie 2023, încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune

0

Societatea Termo Urban Craiova S.R.L. anunță că luni, 18 septembrie 2023 începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalațiile interioare.

Încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică se va face treptat în toate zonele municipiului Craiova.

Acţiunile sunt necesare pentru verificarea rezistenței și etanșeității instalațiilor, în scopul pregătirii sistemului de distribuție a energiei termice pentru sezonul de încălzire 2023-2024.

Rugăm consumatorii de energie termică alimentați din sistemul de alimentare cu energie termică produsă centralizat să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate eventualele incidente (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Vă reamintim că asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor.

Data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior, după îndeplinirea condițiilor legale, conform prevederilor H.G. nr. 425/1994, cu modificările și completările ulterioare (H.G. nr. 337/ 2018).

Totodată, vă comunicăm că, potrivit prevederilor Legii nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, cu modificările și completările ulterioare, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

Mulţumim pentru colaborare și înţelegere !

Conducerea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *