MĂSURI DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ PUPPET’S OCCUPY STREET

0

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN             GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ

    „MIHAI BRAVUL” DOLJ                                         „ FRAŢII BUZEŞTI”  CRAIOVA

MĂSURI DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ PUPPET’S OCCUPY STREET

Vineri, 25 august a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj  vor asigura măsurile de ordine publică la Puppet’s Parade – activitate de deschidere oficială a festivalului „Puppet’s Occupy Street”, eveniment organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri” Craiova, pe traseul Mc. Donald’s – str. A.I.Cuza – Piața Mihai Viteazul.

De asemenea, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor cuprinse în programul acestui festival, în zilele de sâmbătă și duminică, efectivele I.J.J. Dolj vor fi angrenate în misiuni de menținere a ordinii publice, atât independent, cât și în sistem integrat.

Luni, 28 august a.c., efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine publică în Piața Mihai Viteazul la Fantasy Show, manifestare dedicată închiderii oficiale a festivalului „Puppet’s Occupy Street”.

Misiunea forțelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, protecţia participanţilor, precum și prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială.

Pentru buna desfăşurare a acestor evenimente facem următoarele recomandări:

– cei prezenţi să manifeste răbdare, să respecte regulile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine;

– să supravegheze cu atenție copiii care îi însoțesc;

– să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale.

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, să solicite ajutorul jandarmilor aflaţi în apropiere.

          Pe timpul acestor evenimente, cele două unități de jandarmi din Craiova vor coopera cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj și Poliția Locală Craiova.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

IJJ Dolj                                GJMb Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *