Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, la datorie

0

În perioada 12 – 15 august a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj au acționat pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică la manifestările publice care s-au desfășurat în zona de competență.

Totodată, jandarmii doljeni au fost la datorie pentru menținerea ordinii și liniștii publice în sistem integrat cu lucrători din cadrul I.P.J. Dolj sau în patrule independente, cu misiunea de a preveni și combate faptele antisociale.

Astfel, în perioada mai sus menționată, pe timpul activităților desfășurate, au fost constatate 3 fapte de natură penală, astfel: 1 faptă de natură penală cu 1 autor privind deținerea de substanțe interzise, 1 faptă de natură penală cu 1 autor privind portul ilegal de armă albă și 1 faptă de natură penală cu 1 autor privind comercializarea fără documente legale a peștelui.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de sesizare, bunurile găsite asupra lor împreună cu documentele întocmite fiind predate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, pe timpul misiunilor specifice jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj au aplicat un număr de 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.850 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *