Administrația Bazinală de Apă Jiu: Se continuă activitatea de igienizare a malurilor cursurilor de apă

0

Personalul Administrației Bazinale de Apă Jiu, din subunitățile județene Dolj, Gorj, Mehedinți și Hunedoara au continuat, în această perioadă, activitatea de întreținere și igienizare a malurilor cursurilor de apă din administrare.

Agenții hidrotehnici și nu numai au efectuat fie manual, fie mecanizat curățarea de vegetație a malurilor râurilor și a lucrărilor hidrotehnici.

Malurile Canalului de aducțiune apă  râu Jiu către stația de tratare a apei Compania de Apă Oltenia și Termo Craiova au fost curățate astăzi, de vegetație, de către agenții Formației Scaești – Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj.

Totodată, ținând cont de temperaturile ridicate ce urmează în această perioadă și tentația cetățenilor de a se îmbăia, facem un APEL către populație să nu se avânte în apă pe canalul de aducțiune,  deoarece debitul Jiului este destul de crescut aici, existând un MARE pericol de ÎNNEC.

Subliniem că, volumul de apă pe canal a fost crescut întrucât a existat o cerință ridicată, în perioada aceasta de vară, atât de către Compania de Apă Oltenia, cât și de către Termo Craiova.

Compartimetul Relații cu Presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *