Microbuzele AUR, oprite la bariera primăriei Craiova

0

Reprezentanții AUR Dolj, în frunte cu deputatul Ringo Dămureanu, au organizat o conferință de presă inedită, în fața sediului primăriei Craiova.

Reprezentanții doljeni ai AUR au dat piept azi cu poliția locală craioveană în momentul în care voiau să pătrundă în parcarea primăriei Craiova pentru a prezenta vehiculele achiziționate de partid pentru a fi donate și folosite la transportul școlar.

Cele 20 de microbuze ale AUR au fost oprite în fața barierei instalate la intrarea în curtea primăriei mai bine de o oră, timp în care deputatul de Dolj Ringo Dămureanu a încercat, fără succes, să le negocieze intrarea în incintă.

Parlamentarul AUR a acuzat conducerea primăriei de sabotarea „gestului nobil al AUR”, dând vina pe primarul Lia Olguța Vasilescu.

„Ne aflăm pentru această conferință de presă în fața sediului primăriei Craiova. Timp de 30 de ani partidele politice au încasat sume imense de la buget fără ca cineva vreodată să dea socoteală. Am avut trezorier PSD fugit cu 500.000 de euro, am avut președinți de partid care și-au luat Tesla. Noi am cumpărat din banii românilor aceste superbe 20 de microbuze Ford, uzină care produce aici la Craiova, pe care vrem să le donăm Guvernului pentru a ajunge la copiii din cele mai sărace comunități. Le-am adus aici, iar primăria Craiova a pus poliția locală și a chemat poliția națională să le îndepărteze. E un gest inadmisibil, un knock out politic pe care conducerea social-democrată a primăriei Craiova îl face față de acest demers nobil. Conducerea social-democrată a primăriei Craiova a dispus să fie îndepărtată această investiție publică din fața instituției publice. Am solicitat oficial, printr-o petiție, premierului Marcel Ciolacu să accepte această donație pentru ca microbuzele să ajungă la copii și facem un apel public către craioveni să ne susțină în acest demers. Întotdeauna am putut intra aici până azi când am venit cu microbuzele. Ne-au spus că putem intra cu mașinile personale, dar nu cu microbuzele. Ne-au spus că așteaptă niște TIR-uri care, chipurile, ar trebui să descarce ceva și că s-ar bloca astfel curtea primăriei. Suntem aici de o oră și jumătate și n-a venit niciun TIR. E dovada că Olguța Vasilescu minte și că își folosește cu neobrăzare funcția. Se ascunde în loc să vină în fața craiovenilor”, a declarat parlamentarul doljean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *