La nivelul județului Dolj, au fost repartizați 3421 de elevi (99.42%) în învățământul liceal de stat din totalul elevilor cu opțiuni completate

0

Ministerul Educaţiei a publicat astăzi, 19 iulie, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a (anul școlar 2023 – 2024).

La nivelul județului Dolj, au fost repartizați 3421 de elevi (99.42%) în învățământul liceal de stat din totalul elevilor cu opțiuni completate – 3441.

23 candidați au fost admiși în județul Dolj cu media generală 10.

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 20-25 iulie 2023 candidații repartizați în prima etapă vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși

20 de elevi nu au putut fi admiși în prima etapă. Aceștia vor intra în a doua etapă de admitere, alături de candidații care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar nu și-au depus dosarele de înscriere în termen (20-25 iulie), de candidații care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizată în prima etapă de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizați computerizat, precum și absolvenții clasei a VIII-a care nu au susținut evaluarea națională.

 Repartizarea acestora se face conform unei proceduri stabilite de către Comisia Județeană de Admitere, publicată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Dolj. În perioada 7-9 august 2023 aceștia se înscriu la centrul special de înscriere din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Dolj, iar în data de 11 august 2023 se va face repartizarea acestora de către Comisia Județeană de Admitere. Conform Procedurii stabilite de către Comisia Județeană de Admitere, lista cu repartizarea candidaților înscriși pentru această etapă de admitere în învățământul liceal de stat va fi afișată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Dolj, www.isjdolj.ro.

În perioada de 26-28 iulie 2023, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.

În total, au rămas 151 locuri libere la nivelul județului Dolj.

Detalii suplimentare puteți accesa la următorul link: http://admitere.edu.ro/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *