STAGIU DE PRACTICĂ LA GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ „ Frații Buzești” CRAIOVA

0

În perioada 10 iulie – 04 august a.c., 14 studenți, de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, specializarea Ordine și Siguranță Publică și specializarea Drept vor desfășura un stagiu de practică, prevăzut în programa de învățământ, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

De asemenea în perioada 03 iulie – 08 septembrie a.c., 29 de elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, respectiv din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, vor desfășura un stagiu de practică, prevăzut în programa de învățământ, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

          Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea la diferite misiuni în cadrul unității de jandarmi.

          Activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice asimilate, formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.

    Stagiul de practică a debutat cu un program de acomodare cu specificul și misiunile executate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, iar în continuare, studenții și elevii vor fi îndrumați de tutori cu experiență în activitatea profesională, acordându-se o importanță deosebita caracterului formativ al practicii.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *