Primăria Municipiului Craiova anunţă restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum, în vederea execuției lucrării ,,Străpungere str. Traian Lalescu – Calea București – str. Henri Coandă”

0

Primăria Municipiului Craiova anunţă restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum, în vederea execuției lucrării ,,Străpungere str. Traian Lalescu – Calea București – str. Henri Coandă”.  

            Astfel, în perioada 10.07.202330.11.2023 se va închide circulaţia rutieră pe str. Henri Coandă, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Mircești și intersecția cu str. Calea București, cu următoarele măsuri:

            a. pe str. Mircești, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Spania și intersecția cu str. Henri Coandă  se va circula în sens unic, dinspre str. Henri Coandă către str. Spania;

            b. pe str. Putnei, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Spania și intersecția cu str. Henri Coandă se va circula în dublu sens;

            c. în zona restricționată se va permite accesul autovehiculelor cu regim de circulație prioritară și al riveranilor care nu au alt acces către proprietate, asigurându-se totodată siguranța și securitatea acestora.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

       Mulţumim pentru înţelegere!

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *