747.500 lei, valoarea despăgubirilor centralizate de Instituția Prefectului Dolj pentru pagubele produse în județ, în urma inundațiilor din luna iunie

0

747.500 lei este valoarea despăgubirilor centralizate de Instituția Prefectului Dolj pentru pagubele produse în județ, în urma inundațiilor din luna iunie.

Suma solicitată este destinată exclusiv familiilor ale căror gospodarii au fost afectate de ploile abundente. Sumele au fost alocate în urma unor verificări în teren efectuate de comisii de specialiști, care au analizat gradul de afectare a fiecărei locuințe în parte.

De bani vor beneficia 160 de familii din 11 localități din judet, iar primarii au semnat astăzi, alături de reprezentanții Prefecturii Dolj și ai AJPIS Dolj, actele pentru demararea procedurilor de plată.

Documentele pentru efectuarea plăților au fost înaintate astăzi către Ministerul Muncii de către Institutia Prefectului Dolj.

Prefectura Dolj se află în procedură de centralizare a pagubelor produse în câmp, la terenurile agricole, culturi, solarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *