Ringo Dămureanu, AUR: Parlamentarii AUR nu iau vacanță, ca ceilalți. Vom merge peste tot!

0

            Parlamentarii AUR nu iau vacanță, ca ceilalți. Vom merge peste tot. Mergem în micile orașe, mergem și în comune, mergem la sate, pentru a prezenta mai multe programe inițiate de AUR.

            În lunile iulie și august, deputații și senatorii noștri vor ține audiențe în teritoriu și se vor deplasa, pe rând, în orașele și comunele României. Pe baza discuțiilor cu cetățenii, vom încerca să găsim soluții practice la problemele lor și vom lucra, prin demersuri parlamentare, pentru a sprijini comunitățile locale din țara noastră.

Am anunțat încă de săptămâna trecută că AUR va transforma vacanța parlamentară în campania „Vara românilor!”.  Pentru parlamentarii AUR și pentru filialele noastre județene, vara este a românilor, nu a vacanțelor scumpe peste hotare!

Campania a demarat încă din primele zile ale lunii iulie, în care ne-am întâlnit cu oameni minunați din județul nostru din câteva localități ale județului Dolj: Călărași, Poiana Mare, Melinești.

Oamenii ne-au vorbit în principal despre birocrație, corupție, sistemul de sănătate și probleme sociale.

E timpul ca românii să fie auziți și ascultați! Această campanie este despre locuitorii județului nostru, pe care îi invităm să ia parte la întâlnirile pe care le organizăm în cadrul acestei campanii, să ne spună deschis nevoile și preocupările lor.

Campania Vara Românilor va continua și în zilele care urmează astfel:

SÂMBĂTĂ, 8 iulie: orele 8 – 9.30 Bechet (târg) și 10.00 primărie, 11.00 Ostroveni – discuții cu cetățenii în centru, vizavi de primărie, 12.00 Sadova – zona primărie, 13.00 Dobrești – zona primărie, 14.00 Rojiște – zona primărie, 15.00 Bratovoești – zona primărie, 15.45 Teasc – zona primărie.

DUMINICĂ, 9 iulie: orele 7.45 Sadova (târg), 9.00 Călărași – discuții cu cetățenii în centru, zona monument, 10.00 – 11.30 Dăbuleni (târg de săptămână) și 12.00 în centru, zona primărie, 13.00 Amărăștii de Jos zona centru primărie, 14.00 Daneți zona primărie, 15.00 Dobrotești zona primărie, 16.00 Mârșani zona primărie 17.00 revenire la sediu.

Haideți să lucrăm împreună pentru a construi un viitor mai bun pentru toți românii. Fiecare voce contează, iar împreună putem face diferența!

Vara Românilor continuă cu putere și determinare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *