luni, 03.07.2023 au avut loc Adunarea Generală a filialei REPER Craiova, respectiv Conferința Județeană a filialei REPER Dolj. La eveniment au fost invitați Dragoș Pîslaru, copreședinte REPER și europarlamentar, Tana Foarfă, copreședintă REPER Youth și Iustin Dumitrescu, membru în Biroul Național REPER, reprezentant al regiunii S-V Oltenia.

Cu acest prilej, membrii REPER din județul Dolj au ales conducerea celor două filiale, astfel:

  • Carmen Stângă, președintă filiala REPER Dolj
  • Horațiu Buzatu, vicepreședinte REPER Dolj
  • Mariana Dobre, vicepreședintă REPER Dolj
  • Gabriel Eugen Popescu, vicepreședinte REPER Dolj
  • Iuliana Popescu, vicepreședintă REPER Dolj
  • Cosmin Poteraș, președinte filiala REPER Craiova
  • Valentin Niță, vicepreședinte REPER Craiova
  • Mihai Cristian Andrei, vicepreședinte REPER Craiova

Partidul REPER își propune să asigure o ofertă electorală atât pentru Craiova, cât și pentru județul Dolj în 2024, o echipă care să reprezinte o alternativă reală la actuala administrație locală care de 33 de ani conduce județul și orașul Craiova sub o siglă sau alta. Rămânem deschiși către colaborarea cu formațiuni politice locale care își vor dori în mod real, autentic, înlocuirea administrației PSD care a ținut județul Dolj și orașul Craiova în subdezvoltare în tot acest timp.


Ca oameni realiști, conștienți de ceea ce se întâmplă în Craiova și în țară, conștienți de discrepanța enormă între declarațiile bombastice, sloganurile sforăitoare și realitatea de zi cu zi, refuzând să credem că bunul-simț, competența și discuția civilizată au apus, lăsând loc doar imposturii și agresivității, ne propunem să aducem soluții concrete pentru administrarea orașului și a județului.

Ne dorim să atragem alături de noi oameni profesioniști capabili să pună în practică soluții pentru dezvoltarea județului nostru fie prin implicare politică directă fie contribuind la definirea politicilor publice locale. Politica locală trebuie să-și întoarcă privirile către cetățeni și să-i implice activ în schimbarea pe care cu toții ne-o dorim.

REPER este un partid deschis și îi invităm alături de noi pe toți cetățenii care cred că atât Craiova cât și Doljul merită o administrație competentă, transparentă și onestă.

Carmen Stângă, președintă REPER Dolj

Cosmin Poteraș, președinte REPER Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *