WEBSITE-UL ȘI APLICAȚIA WIZZ AIR, ÎN MENTENANȚĂ PROGRAMATĂ PE 4 IULIE

0

București, 3 iulie 2023:Website-ul și aplicația mobilă ale Wizz Air vor fi supuse unor lucrări de mentenanță marți, în data de 4 iulie 2023, în intervalul orar 01:00 – 09:00 (ora României). Ca parte a acestei operațiuni planificate, funcția de căutare, precum și rezervarea sau realizarea check-inului pentru zboruri pot fi afectate în perioada de timp menționată.

Wizz Air își sfătuiește pasagerii să realizeze check-inul online înaintea acestui interval orar. În eventualitatea în care pasagerii cu rezervărinu potface check-inul online înaintea operațiunii de mentenanță, aceștia vor avea opțiunea de a realiza check-inul gratuit la aeroport între orele 01:00 și 13:00 (ora României), în data de 4 iulie.

– SFÂRȘIT –

Despre Wizz Air

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 184 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 51,1 milioane de pasageri în anul financiar F23, care s-a încheiat pe 31 martie 2023. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 și 2023 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare. De asemenea, Wizz Air a fost recunoscută drept „Cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost” în cadrul World Finance Sustainability Awards 2022 și a primit distincția „Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year” în cadrul CAPA – Centre for Aviation Awards 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *