WIZZ AIR ANUNȚĂ O RUTĂ MULT AȘTEPTATĂ, DE LA CRAIOVA CĂTRE DORTMUND

0

Craiova, 27 iunie 2023:Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global[1], a anunțat astăzi o nouă rută din Craiova către Dortmund. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

Pasagerii sunt bineveniți să se îmbarce pe zborurile directe către Dortmund, un oraș pitoresc din Germania, renumit pentru clubul său de fotbal, Borussia Dortmund, și faimosul stadion Signal Iduna Park. Vizitatorii se pot bucuraîn directde atmosfera electrizantă a unui meci de fotbal sau pot explora muzeul clubului pentru a afla mai multe despre istoria ilustră aacestuia.

Pasionații de cultură vor aprecia varietatea de muzee din Dortmund. Dortmund U-Tower, o fostă berărie transformată în centru cultural, găzduiește Muzeul Ostwall, care prezintă deopotrivă arta modernă șipe ceacontemporană. O altă atracție demnă de vizitateste Muzeul de Artă și Istorie Culturală, unde turiștii pot explora o multitudine de exponate, datând dinAntichitate și până în zilele noastre.

Iubitorii de natură se pot delecta cu frumusețea parcurilor și a spațiilor verzi din Dortmund. Westfalenpark, care se întinde pe mai mult de 70 de hectare, găzduiește grădini pitorești, o grădină de trandafiri uimitoare și o grădină japoneză încântătoare. Este un loc perfect pentru a vă relaxa, pentru a face o plimbare lungă sau pentru a vă bucura de un picnic.

RUTĂZILEÎNCEPÂND CUDE LA
Craiova- Dortmundluni, vineri30 octombrie 2023119 RON

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Managerla Wizz Air,a spus:„Suntem extrem de încântați să includem Dortmund pe lista destinațiilor din Craiova. Devotamentul nostru de a oferi opțiuni de călătorie convenabile și la tarife reduse pentru pasagerii români rămâne neclintit. Introducerea acestei noi conexiuni de zbor este o dovadă a investiției și expansiunii noastre continue pe piața din România. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm călătorii din Craiova și nu numai la bordul zborurilor noastre către Dortmund.”

Sorin Manda, Director General la Aeroportul International Craiova, a declarat:„Reintroducerea zborului regulat Craiova – Dortmund reprezintă pentru noi dovada potențialului de trafic al arealului pe care îl deservim și, totodata confirmarea încrederii pe care compania aeriana Wizz Air o are in Aeroportul Internaţional Craiova. Redeschiderea acestei rute vine intr-o perioadăîn care traficul a depaşit previziunile pentru anul în curs, înca o dovadă a atracției pe care Aeroportul o reprezintă pentru pasageri, dar și a eforturilor continue depuse pentru dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor aeroportuare.”


[1] Potrivit CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *