Ansamblul Folcloric  „Maria Tănase” organizează joi, 29 iunie 2023, la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu, spectacolul “Maria Tănase Junior”

0

Suntem pregătiți să păstrăm identitatea neamului românesc prin grija cu care culegem, conservăm și promovăm în conștiința tuturor tot ce ține de cultura tradițională.

Atelierele de Folclor  ale AnsambluluiFolcloric „Maria Tănase”înființate în anul 2017, la inițiativa managerului Niculina Stoican, au reușit să stârnească interes și pasiune în rândul participanților de toate vârstele și din toate categoriile sociale.

Contactul direct al participanților la Ateliere cu mesajul emoționant pe care îl transmite cântecul, jocul și tradiția populară au reușit să le deschidă noi orizonturi către un domeniu pe care mai apoi l-au asimilat ca pe propriile trăiri.

Împreună cu ei și pentru a-i pune în valoare, Ansamblul Folcloric  „Maria Tănase” organizează joi, 29 iunie 2023, de la ora 19:00,  la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu, spectacolulMaria Tănase Junior.

Profesori coordonatori: Lavinia Bîrsoghe, Marga Chiurtu, Liviu Dicăși Dorian Cismaru.

Prezintă:Lavinia Bîrsoghe.

Scenariul și regia sunt semnate de Niculina Stoican.

Vă așteptăm să descoperiți o lume care vă aparține, TRADIȚIA POPULARĂ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *