Ringo Dămureanu (AUR): Vaca lui Simion și vițelul băsist de la poartă

0

După ce promisiunea lui George Simion de a-i cumpăra o vacă de lapte unui sătean din Argetoaia a stârnit comentarii din partea adversarilor politici, deputatul Ringo Dămureanu a ținut să lămurească lucrurile: „Vaca a fost identificată! E un animal superb și va ajunge la destinatar în acest week-end. Vă invităm la transferul de proprietate”,

Vicepreședintele AUR sa referit la acest subiect, pe care l-a denumit „Vaca lui Simion și vițelul de la poartă”, la conferința de azi a organizației Dolj a partidului lui George Simion.

„Cunoașteți gestul nobil pe care l-a făcut George Simion pe 31 mai 2023, când, venind la Craiova pentru a lansa Programul de guvernare AUR în 15 puncte “Reconstruim România”, a trecut mai întâi prin comuna Braloștița, pentru a le da bursă unor copii fără mamă, dar și prin Argetoaia, unde un cetățean se plângea de sărăcie, având și un copil minor și i-a cerut o văcuță cu lapte. Zis și făcut, George s-a angajat să îi caute omului vacă. Și s-a apucat de treabă. Pot să vă spun, pentru că am văzut și comentarii a unor care vor să se afle în treabă că vaca a fost identificată. E un animal superb. La doar o săptămână, văcuța cu lapte, de rasă pură Bălțată Românească, ba încă și montată cu o nouă sarcină, a fost identificată de noi în aceeași comună și chiar plătită în seara zilei de 7 iunie. Prețul tranzacției: 7000 lei, a fost achitat integral în seara respectivă. Singurul lucru care a făcut ca ea să nu ajungă la destinație e faptul că președintele nostru nu a mai găsit răgazul în ultimele două săptămâni să vină încă o dată în Oltenia. Fiind încărcat dincolo de orice limite ale imaginației cu programul lui de activități parlamentare și politice, președintele Simion nu a găsit ocazia să ajungă din nou la Dolj, pentru a-i înmâna personal omului animalul pe care l-a achitat. Așa că ne-a rugat frumos pe noi, colegii din Dolj, să-i ducem omului vaca. Iar noi vom ajunge din nou în Argetoaia la finele acestei săptămâni. Vă invităm pe toți să asistați la transferul de proprietate. Cât despre unii foști consilieri băsiști, aciuați acum prin PSD, care debitează prostii pe rețelele de socializare, le amintesc că atunci când Băsescu a lovit un copil nu au fost în stare să emită un punct de vedere”, a spus deputatul Ringo Dămureanu, făcând aluzie la ex-consilierul PDL Dan Pănoiu, cel care a atacat subiectul vacii lui Simion pe facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *