Spectacol atletic pe Stadionul de Atletism din Craiova!

0

Craiova găzduiește în perioada 23 – 24 iunie 2023, Etapa finală a Campionatelor Naționale rezervată juniorilor 1 (U20), competiție ce se va desfășura pe Stadionul de Atletism din Craiova.

Astfel, evenimentul aduce împreună cei mai talentați atleți cu vârsta sub 20 de ani din întreaga țară, ce vor oferi un spectacol de excepție în timpul celor două zile de competiție.

La startul întrecerilor se vor alinia 243 de atleți, reprezentând 90 de cluburi sportive,  care vor concura pentru titlul de campion național la diverse probe atletice: alergarea pe distanțe scurte și lungi, sărituri în lungime și în înălțime, aruncări de greutate și disc etc.

Etapa finală a Campionatelor Naționale, rezervată juniorilor 1 (U20) gzduită de Craiova, este cu atât mai importantă cu cât, în luna iulie sunt programate Campionatele Balcanice dedicate categoriei de vârstă sub 20 de ani (U20), iar în august, Campionatele Europene, iar competiția din Bănie va constitui un bun prilej de selecție în echipa reprezentativă și de a realiza standardele impuse de forul continental pentru participanți.

Pentru detalii privind programul competiției și listele de start accesați link-ul https://www.fra.ro/wp-content/uploads/2023/06/entry-list-u20-1.pdf .

Evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de sport, iar intrarea pe Stadionul de Atletism va fi gratuită.

Campionatul Național de Atletism U20 de la Craiova este organizat de Federația Română de Atletism cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova.

Serviciul Imagine

Primăria Municipiului Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *