Casa de Cultură Traian Demetrescu aduce magia filmului în mijlocul comunității prin proiectul Urban Movie

0

TRADEM are plăcerea de a anunța proiectul Urban Movie, o inițiativă care aduce filmele preferate direct în inima orașului. Prin intermediul proiecțiilor de film în aer liber, proiectul Urban Movie aduce bucurie, divertisment și experiențe memorabile pentru toți locuitorii orașului.

Urban Movie este mai mult decât o simplă serie de proiecții de film. Acest proiect valorizează importanța comunității și oferă oportunitatea de a construi legături puternice între locuitori prin intermediul artei cinematografice. Într-un spațiu deschis și prietenos, oamenii se reunesc pentru a se bucura împreună de experiențe culturale și de momente de relaxare, consolidând coeziunea socială și creând amintiri prețioase.

În zilele de 23 și 24 iunie, de la ora 21:00, Casa de Cultură Traian Demetrescu vă invită să vă alăturați comunității în Piața Frații Buzești, respectiv în Piața William Shakespeare, pentru a vă bucura de o experiență de cinema în aer liber de neuitat. Este o oportunitate perfectă pentru a petrece serile de vară într-un mod relaxant și plin de emoție alături de familie și prieteni.

Cu acces complet gratuit, proiectul Urban Movie își propune să aducă filmul către comunitate și să creeze un mediu prietenos, deschis tuturor, în care toți să se bucure de capodopere cinematografice. Atât cei tineri, cât și cei mai în vârstă, vor avea ocazia să se lasepradă fascinației filmului într-o atmosferă plăcută și relaxantă, sub cerul liber.

Programul proiecțiilor de film pentru evenimentul Urban Movie de săptămâna aceasta este următorul:

 • Data: 23 iunie
 • Locație: Piața Frații Buzești
 • Ora de începere: 21:00
 • Film: “Succes de public”
 • Regia: Emmanuel Courcol
 • “Succes de public-Etienne, un actor adeseașomer, dar cu o personalitate carismatică, înființează un atelier de teatru în pușcărie, unde aduce laolaltă un grup de deținuți pentru a pune în scenă faimoasa piesă „Așteptându-l pe Godot”. Repetițiile merg bine, umorul natural al trupei cucerește publicul și totul pare a fi un mare succes. Până în ziua în care urmează să dea lovitura la marea premieră de la Paris.Inspirat din fapte reale.
 • Data: 24 iunie
 • Locație: Piața William Shakespeare
 • Ora de începere: 21:00
 • Film: “Conspirație la Cairo”
 • Regia: Tarik Sale

Conspirație la Cairo– Un thriller politic plasat în Universitatea Al-Azhar din Cairo, epicentrul puterii în islamul sunnit. Adam, fiu de pescar, este primul din familia lui care primește o bursă de studii la Al-Azhar. În prima zi a noului an universitar, Marele Imam se prăbușește și moare în fața studenților adunați în curtea moscheii. O serie de evenimente îl aduc pe Adam în mijlocul luptelor neînduplecate pentru putere, în care sunt implicate serviciile secrete egiptene. Încercând să se infiltreze ca spion în intrigile politice de la universitate, Adam este prins între interesele celor mai mari și reala lui credință într-o lume mai bună.

Casa de Cultură Traian Demetrescu, sursă de inspirație pentru oameni, a selecționat cu grijă aceste filme pentru a oferi publicului o gamă variată de opțiuni. De la comedii la drame emoționante și animații, fiecare seară va fi o călătorie cinematografică plină de surprize și încântare.

“Suntem extrem de entuziasmați să lansăm proiectul Urban Movie și să aducem filme de calitate în mijlocul comunității noastre. Ne dorim să creăm un spațiu în care oamenii să se simtă conectați prin experiența comună a filmului, să aibă acces la o serie de filme apreciate atât de critică, cât și de public, dar și să creeze amintiri frumoase împreună din serile de vară ale acestui an, urmând ca până la sfârșitul verii să organizăm câte două seri de film pe lună.”, a declarat Laurențiu Tudor, Managerul Casei de Cultură “Traian Demetrescu”.

Pentru informații suplimentare și programul complet al evenimentului, vă rugăm să accesați website-ul nostru la adresa tradem.ro sau să ne urmăriți pe rețelele de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *