Student Innovation Day, în cadrul proiectului HEInnovaSport, la Universitatea din Craiova

0

Universitatea din Craiova organizează la data de 17.06.2023, în cadrul proiectului HEInnovaSport, evenimentul Student Innovation Day. Prin manifestarea sportivă se urmărește promovarea unui stil de viață activ, prin mișcare, în rândul comunității din Craiova, dar și dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale studenților craioveni.

Evenimentul se va desfășura în Parcul Tineretului din Craiova și se adresează întregii comunități craiovene.  Participanții vor beneficia de antrenamente sportive gratuite, susținute de către specialiști în Știința Sportului și Educației Fizice, în intervalul orar 10:00-13:00, de premii pentru cele mai bune idei de afaceri, precum și de tombole prin care se vor câștiga invitații la Festivalul IntenCity. Totodată, specialiști din alte domenii din cadrul UCV, vor prezenta dispozitive inovative ce au legătură cu mișcarea umană.

Partenerii evenimentului: DJS Dolj, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Craiova, Prokinetic Craiova, Clubul Sportiv Universitatea Craiova, BaseCamp, IntenCity Festival.

BIROUL DE COMUNICARE ȘI RELAȚII CU PRESA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *