Daniel Gheba, AUR, declarație politică: Mai este posibilă redresarea României ?

0

De 33 de ani România duce o politică internă anxioasă, frământată de tot felul de jocuri politice ale unor personaje avide după beneficiile imediate dobândite în urma obținerii unor funcții publice. De 33 de ani România duce o politică externă apatică și anemică, oferind posibilitatea anumitor actori externi să ne desconsidere prin acțiuni ofensatoare și împotrivitoare intereselor naționale.

Datoria externă a României a atins un nou prag istoric, pragul de 154 miliarde de euro, deficitul comercial este în acest moment de 6,8 de miliarde euro, inflația se menține la o cotă de două cifre, 10,4% în timp ce media în UE este de 8,1%, suntem fruntași la abandonul școlar, dintr-o generație de copii care a intrat în clasa întâi, 15% abandonează școala înainte să termine clasa a opta, conform studiilor experților din științele educației și ale sociologilor. Tot România esteprintre principalele surse pentru traficarea victimelor în scopul exploatării sexuale și a exploatării prin muncă forțată în Europa.

Acestea sunt câteva dintre statisticile triste care reflectă falimentul tuturor guvernelor care au fost la frâiele acestui neam. România nu se face bine prin sloganuri și lozinci. România educată a Președintelui Iohannis sau traiul bun urat de fostul Președinte Traian Băsescu nu au ajutat ca această țară să dezvolte un nivel social și economic care să ne scoată din zona țărilor cu o reputație pătată.

Alianța pentru Unirea Românilor este prima formațiune politică care a venit cu un plan de guvernare ancorat în nevoile societății. Este un semn evident că în timp ce unii se ceartă pe mecanismul rotativelor guvernamentale sunt și oameni politici interesați de binele comun al întregii țări.

Da, pot afirma că România are șansa istorică ca în 2024 să reintre pe o nișă favorabilă ei. Proiectul AUR, proiect la care aderă tot mai mulți români, are ambiția de a face România o țară demnă în Europa, are ambiția de a elibera angajații de corvoada supra-taxării muncii, acest proiect are ambiția de a valorifica resursele țării în interesul românilor cât și alte ambiții menite să ridice ocara de pe numele frumoasei noastre patrii!

Da! România are viitor alături de patrioți, alături de oameni care își asumă responsabilitatea de a oferi totul pentru dăinuirea acestei țări și pentru viitorul copiilor lor pe un pământ liber !

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Daniel Gheba

Deputat AUR

Circumscripția electorală nr. 17, Dolj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *