Biblioteca Judeţeană „Alexandru și Aristia Aman” invită toți craiovenii, joi, 1 iunie 2023, de la ora 18, la evenimentul cultural „Pătura care citeşte”

0

Biblioteca Judeţeană „Alexandru și Aristia Aman” invită toți craiovenii, joi, 1 iunie 2023, de la ora 18, pe pajiştea verde din spatele Statuii „Mihai Viteazul”, la evenimentul cultural „Pătura care citeşte”.

Ajuns la cea de-a cincea ediție, „Pătura care citește” a devenit un eveniment așteptat cu nerabdare de craiovenii care vor să petreacă o după amiază plăcută, citind o carte în aer liber, așezați pe o pătură, sau urmărind un spectacol de muzică și poezie.

Pentru cei care nu și-au luat de acasă o pătură sau o carte, bibliotecarii pun la dispoziție, ca în fiecare an, pături și cărți atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Programul manifestărilor va cuprinde numeroase evenimente culturale:

  • lecturi publice
  • spectacol de muzică și dans oferit de elevi ai școlilor craiovene
  • expoziție de pictură organizată de Cenaclul de Arte Vizuale „Constantin Brâncuși”
  • sesiune de Portrete la minut realizate de artist plastic Eugen Dumitru și artist plastic George Lazăr, membri ai ”Cenaclului de Arte Vizuale Constantin Brâncuși” și multe alte surprize.

Pe toată durata evenimentelor, bibliotecarii vor oferi celor mici baloane, materiale promoționale, culori și cărți de colorat, pictură de față.

Evenimentul „Pătura care citește” este marcă înregistrată a Bibliotecii Județene Timiș „Sorin Titel”.

Biroul de Presă al BiblioteciiJudețeneAlexandrușiAristia Aman”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *