Copilăria în Culori: Ziua Emoțiilor și Râsetelor, la Craiova

0

Craiova, 26 mai 2023

Asociația Dincolo de azi – DA organizează  miercuri, 31 mai 2023, începând cu ora 14:00, la Restaurant Debarcader din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, evenimentul “Copilăria în Culori: Ziua Emoțiilor și Râsetelor”.

În spiritul celebrării zilei de 1 iunie, acest eveniment este dedicat copiilor din Secția de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova și copiilor aflați în asistența maternală și în centrele de plasament ale DGASPC Craiova.

Scopul nostru este de a le oferi o zi plină de bucurie și emoții pozitive copiilor care trec prin momente dificile și care merită toată dragostea și susținerea noastră. Suntem profund conștienți de lupta grea pe care acești copii o duc în fiecare zi. Dorim să le aducem un zâmbet pe chip, să le amintim că nu sunt singuri și că există o comunitate puternică care îi susține.

Peste o sută de copii vor avea parte de un eveniment plin de surprize și momente magice, menit să le aducă amintiri frumoase. Pentru că Ziua Copilului înseamnă emoție și bucurie. Iar copiii pentru care copilăria a devenit un câmp de luptă au nevoie de noi, de energie pozitivă, de atenție și iubire.

Dorim să extindem invitația de participare la Copilăria în Culori tuturor celor care doresc să se alăture inițiativei noastre.

Ne bucurăm să vă avem alături și  vă așteptăm cu drag la Restaurant Debarcader din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, miercuri, 31 mai 2023, începând cu ora 14:00, pentru a petrece împreună această zi specială în compania unor copii minunati, de la care avem de învățat mai mult decât ne-am putea imagina și care merită să primească mai mult decât putem noi oferi.

Ne bucurăm să fiți parte din comunitatea Dincolo de azi. Dincolo de azi suntem NOI. Împreună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *