„Ai carte, ai parte!”, în cadrul programului „Vreau să fiu student!”

0

Biblioteca Județeană Dolj  „Alexandru și Aristia Aman” Craiova, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj,Universitatea Din Craiova, Facultatea De Litere, Departamentul De Limbi Moderne Aplicate și Liceul de Industrie Alimentară Craiova organizează în data de 23 mai 2023, la ora 10.30, activitatea „Ai carte, ai parte!”, din cadrul programului „Vreau să fiu student!”.

      La acest eveniment vor participa elevi de gimnaziu și liceu de la Liceul de Industrie Alimentară Craiova. Atelierul, care va avea loc la secția Mediatecă și American Corner Craiova, din cadrul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”,  va consta în vizionarea unei expoziții de carte și un atelier STEAM: „Învățăm să codăm cu ajutorul Ozobots”.

Acest proiect dorește să încurajeze tinerii să își urmeze visul, acela de a deveni studenți, prin dobândirea unor deprinderi care să îi ajute să-și însușească cunoștințele necesare, prin motivarea acestora să creadă în forțele proprii, să învețe pentru a-și atinge potențialul și a deveni studenți în viitorul apropiat, construindu-și un viitor frumos și luminos.

Biroul de presă al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *