Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează cea de-a 49-a ediție a concursului de recitări „Pe aripile poeziei”

0

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin Secția pentru Copii și Tineret, organizează cea de-a 49-a ediție a concursului de recitări „Pe aripile poeziei”, care se adresează elevilor înscriși în ciclul primar și gimnazial.

         Ediția din acest an se va desfășura miercuri, 31 mai 2023, începând cu ora 13.00, în sala „Academician Dinu C. Giurescu”.

        Înscrierile pentru participarea la concursul „Pe aripile poeziei” se pot face doar de către cadrele didactice îndrumătoare, fiecare unitate de învățământ din județul Dolj putând înscrie cel mult doi elevi.

    Poeziile pot fi alese din lirica românească sau universală, scopul concursului fiind acela de a evidenția talentul interpretativ al copiilor și prezența lor scenică.

 Înscrierile se fac la Secția pentru Copii și Tineret, în perioada 22.05 2023 – 26.05.2023, la numărul de telefon 0351.434.430, în limita celor 50 de locuri disponibile, ce vor fi ocupate în ordinea înscrierilor.

Biroul de Presă al BiblioteciiJudețeneAlexandrușiAristia Aman”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *