Pompier doljean pe podium la Campionatul European Univeristar și Cupa României, una dintre competițiile reprezentative ale activității Federatiei Române de Culturism și Fitness.
Pompierul sg. maj. Rosoga Adrian-Mihai a fost medaliat cu argint la “Cupa României”, categoria SENIOR MEN’S PHYSIQUE 179 cm, care s-a desfășurat, în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 28-29 Aprilie.
De asemenea, sportivul a obținut locul al III -lea la categoria SENIOR MEN’S PHYSIQUE 179cm, ca urmare a participării la prima ediție a competiției Campionatuli European Universitar organizată în România, unde s-au întrecut mai mulți sportivi atât din țară cât și din afara țări.
Deșii el fiind la început de drum, Adrian a demonstrat că este într-o formă foarte bună și deține calități remarcabile: perseverență, ambiție, curaj, determinare și forță, atât fizică cât și mentală.
Adrian are speranța că, în urma rezultatelor obținute în cadrul ultimelor două competiții, va participa în următoarea etapă la Campionatul Național de Culturism și Fitness ce se vor desfășura în Sibiu, la sfârșitul luni august.
Îi dorim succes și avem încredere că va depune toate eforturile pentru a ocupa cea mai înaltă treaptă a podiumului, dând dovadă de seriozitate și implicare, așa cum demonstrează pe timpul îndeplinirii misiunilor încredințate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *