AJOFM Dolj organizează, în data de 12 mai 2022, Bursa Generală a Locurilor de Muncă

0

Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj organizează în data de  12 mai 2023 Bursa Generală  a  Locurilor  de  Muncă, eveniment care se va desfăşură la sediul Fundației pentru Tineret Dolj, (Casa Tineretului), din Craiova, Str. Calea Severinului Nr. 1, începând cu ora 09.00.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de munca, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Agentii economici care vor participa la această acţiune vor avea prilejul să-si recruteze personalul direct,  fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de munca pe care îl oferă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă  pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.13A sau le pot transmite pe adresa de email a instituţiei: ajofm.dj@anofm.gov.ro.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *