AUR Dolj, încă un deputat. Gheba a făcut azi anunțul

0

Deputatul Daniel Gheba, ales pe listele USR în 2020 este de azi membru AUR și coleg în filiala Dolj cu Ringo Dămureanu, cel creditat cu inițiativa aducerii fostului userist în partid.

Cei de la AUR Dolj au făsut anunțul pe pagina de facebook a formațiunii, după ce, în prealabil. Daniel Gheba a anunțat în Parlament decizia de a se înscrie în partidului lui George Simion.

„Începând de astăzi, Grupul parlamentar AUR din Camera Deputaților s-a mărit. Noul deputat AUR este Daniel-Sorin Gheba, care astăzi a făcut acest anunț de la tribuna Parlamentului.

Daniel Gheba a fost ales deputat de Dolj în 2020, pe listele Uniunii Salvați România.

Un alt deputat care a aderat la AUR în actualul mandat este Dumitru Flucuș, care a fost ales în județul Brașov în anul 2020 pe listele Partidului Național Liberal.

Ambii deputați au venit către AUR la invitația deputatului de Dolj, Ringo Dămureanu.

“Este o bucurie pentru noi să creștem, este un semn bun, care contrazice etichetările pe care ni le fac cei de la Putere, cum că AUR ar fi un partid mai puțin “frecventabil”. Iată că parlamentari aleși pe listele PNL sau USR vin către AUR, în timp ce niciun parlamentar ales pe listele AUR nu a migrat către vreun partid din actualul Parlament, fie el PNL, USR, PSD sau UDMR. În concluzie, AUR este partidul care atrage, pentru că apără valorile autentice umane și românești”, a declarat Deputatul AUR de Dolj, Ringo Dămureanu”, precizează postarea de pe rețeaua de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *