”SMART CONNECTIONS”, la Liceul Teoretic ”Henri Coandă”

0

Liceul Teoretic ”Henri Coandă”, Craiova, va organiza în perioada 02-06 mai 2023, programul de învăţare pentru activităţi de grup cu elevii ciclului liceal inferior, în cadrul întâlnirii de proiect Erasmus+ acreditat UE ”SMART CONNECTIONS”, nr. ref. 2022-1-RO01-KA121-SCH-000060220.

Proiectul își propune dezvoltarea competenţelor ITE (învăţare/training/evaluare) pentru elevi și profesori: creșterea motivaţiei pentru învăţare continuă, metode ITE prin tehnologii informaţionale și comunicaţionale (TIC), abordări incluzive, resurse inovative.

            Proiectul urmărește, de asemenea, dezvoltarea conștientizării și exprimării culturale la profesori și elevi: pe de o parte, înţelegerea și respectul pentru diversitatea culturală și lingvistică în Europa, pentru modalităţile diverse de exprimare creativă a ideilor și sensurilor în diferite culturi și printr-o gamă largă de forme artistice sau culturale, în general; pe de altă parte, înţelegerea, dezvoltarea și exprimarea propriilor idei și sentimentul locului sau al rolului în societate într-o varietate de moduri și contexte.

Evenimentul va debuta marți, 02 mai 2023, ora 9.00, la Sala Omnia a Liceului Teoretic ”Henri Coandă”.

Detalii despre programul ”Smart Connections”: https://www.facebook.com/smartconnections.lthc Director, prof. Mihaela  Brumar –  Manager proiect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *