Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj recrutează candidați pentru concursul de admitere la unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române

0

S-a dat startul la înscrieri pentru admiterea la școlile postliceale militare ale Jandarmeriei Române

Și tu poți fi jandarm! Ai 700 de șanse!

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2023 la unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, fiind  aprobate în vederea scoaterii la concurs, următoarele locuri:

– Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni – 350 locuri, (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorități);

– Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani – 350 locuri, (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorități).

Pentru a urma cursurile Școlilor Militare ale Jandarmeriei Române trebuie îndeplinite anumite condiții care pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriadolj.ro, pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.      

Cerererile de înscriere se depun până la data de 05 mai a.c., exclusiv în format electronic pe adresa de e-mail resurse-umane@jandarmeriadolj.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 15 mai a.c., de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihai Bravul” Dolj, din municipiul Craiova, str. Alexandru Macedonski, nr. 7, județul Dolj.

Detalii suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, telefon 0251.534223, interior 24412, 24419, 24657.

Anunţul este publicat pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, www.jandarmeriadolj.ro – secțiunea Carieră.

         

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *