Peste 1000 de persoane aflate în nevoie, sprijinite de Asociația Vasiliada

0

Asociația Vasiliada a organizat în această perioadă, alături de Asociația “Îngerul Meu” și Asociația “More than a S.M.I.L.E.”, o amplă acțiune caritabilă, în cadrul căreia au fost sprijinite peste 1000 de persoane, familii cu mai mulți copii, bătrâni și persoane cu dizabilități. Astfel, cu implicarea Asociației “More than a S.M.I.L.E.”, au fost oferite în zilele premergătoare Sărbătorii Pascale cadouri, constând în jucării, produse de igienă, produse alimentare neperisabile, îmbrăcăminte pentru aproximativ o sută de persoane, printre care și copiilor din cadrul Centrului Social “Sfântul Nicolae” din Filiași. De asemenea, cu sprijinul Asociației “Îngerul Meu”, au fost oferite platouri cu hrană pentru masa de Paște pentru 750 de persoane vulnerabile din județul Dolj.

Această inițiativă se dorește a fi o tradiție, astfel încât în preajma sărbătorilor de Paște și Crăciun să poată fi ajutate cu platouri cu hrană aproximativ 1000 de persoane.

“Într-o lume apăsată de neputințe de tot felul, considerăm că faptele bune sunt lumină atât pentru cei neajutorați, care au nevoie de sprijin, cât și pentru toți cei cu inimă bună, care oferă ajutor semenilor. Suntem recunoscători tuturor partenerilor și voluntarilor care se alătură misiunii noastre filantropice, conștienți fiind că doar împreună putem să facem mai mult bine, într-o lume care are nevoie de mai mult bine”, a transmis Pr. Adrian Stănulică, Președintele Asociației Vasiliada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *