Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova la datorie

0

                Luni, 03 aprilie a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile „Fraţii Buzeşti” Craiova au răspuns afirmativ și au participat la campania națională „173 de stejari pentru România” constând în plantarea arborilor pentru reconstrucția terenurilor degradate, lansată la nivelul Jandarmeriei Române.

          Astfel, 20 de jandarmi din cadrul celor două unităţi din Craiova s-au aflat azi într-o zonă ce necesită a fi împădurită, situată pe raza localității Perișor, judeţul Dolj, pentru a contribui la concretizarea acestui demers.

Fiind parte a comunităţii, implicarea noastră este firească şi încurajăm cât mai mulţi voluntari să participe la astfel de acţiuni prin care se promovează regenerarea mediului înconjurător şi diminuarea dezechilibrului generat de defrişările masive.

          De-a lungul timpului jandarmii s-au alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum „România prinde rădăcini”, „Ora Pământului’’, „Plantăm fapte bune în România”, „Plantează un copac – sădește o speranță” sau „Plantăm, protejăm, iubim natura”.

                         Relaţii Publice şi cu Publicul  Compartimentul Informare,

                                         GJMb Craiova                                 IJJ Dolj                                

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *