Administrația Bazinală de Apă Jiu continuă campania educativă în școlile doljene

0

Ziua Mondială a Apei: Fiecare gest conteaza! Fă și tu un gest cât de mic!

Mai sunt două zile până la Ziua Mondială a Apei, iar reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Jiu au continuat, astăzi, 20 martie a.c., activitățile educative cu elevii Școlii Gimnaziale “Sf. Gheorghe” Craiova, clasa a IV-a C, coordonați de doamna învățătoare Andriana Hondor.

Lecția a fost interesantă, elevii acumulând informații noi despre apă, valoarea acesteia, drumul pe care îl parcurge până ajunge la robinet, dar și care sunt principalii poluatori.

Școlarii au înțeles cât de mult înseamnă un gest mic, repetat, ambiția și devotamentul din povestea pasarii Colibri.

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Jiu le-au oferit elevilor câteva materiale și o diplomă pentru a le aminti cât de mult contează gestul lor de a păstra apele curate și un mediu curat.

Activitatea desfășurată astăzi a făcut parte din calendarul evenimentelor din Săptămâna Verde a unității de învățământ, fiind dedicată Zilei Mondiale a Apei din acest an.

Până la sârșitul acestei săptămâni vom parcurge călătoria în lumea apei și cu alți elevi din școlile municipiului Craiova și orașul Filiași reamintindu-ne importanța faptelor noastre în păstrarea echilibrului naturii.

Compartimetul Relații cu Presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *